Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16:30 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
03.09.2019
Sleva 1 % po registrace a další od 1% do 20%
Dobrý den, váženy zákazníku Sleva 1 % po registrace a další od 1% do 20%, informace níže Představujeme novy slevový systém v našem E-shopu Laropa.cz... číst celé
03.04.2019
Numoco
Výrobce oděvů pro ženy - dámská móda. Nejlepší šaty Numoco je výrobce oděvů pro ženy a současně značku, kterou je toto oblečení podepsáno. Ženský odě... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Vypadat žensky?
“Je potřeba být odlišní, abyste byli nenahraditelní.” - Coco Chanel číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit

Pří nákupu do 1799 Kč: Zásilkovna- 55 Kč, DPD- 99 Kč , Česká pošta- 109 Kč

Doprava zdarma při nakupu nad 1800 Kč

Doprava zdarma pří výměně zboží při nákupu nad 900 Kč

Doručení do 48 hod od předání zásilky přepravní společnosti

Vrácení zboží do 14 dnů

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas GRYOL s.r.o., se sídlem ul. Míru 115, 417 31 Novosedlice, IČ 04449622, zapsaná u obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústi nad Labem soudu, oddíl C, vložka 36321.. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vypadat žensky?
Vypadat žensky?
“Je potřeba být odlišní, abyste byli nenahraditelní.” - Coco Chanel číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

GRYOL s.r.o. , IČO 04449622

ADRESA: Míru 115, 417 31 Novosedlice

 

 

Kontakty
Laropa
Zákaznická podpora Laropa
Zákaznická podpora Laropa
(Po-Pá, 8-16:30 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.